Ons huismerk Mi Gusto

Een garantie voor onderscheidende kwaliteit : zo kan je ons exclusief label interpreteren. Een selectie van het beste wat de markt te bieden heeft onder de noemer ‘Mi Gusto’. Een voorselectie van producten die nog steeds het ambachtelijk karakter hoog in het vaandel dragen. Vaak gemaakt op onze eigen authentieke recepten en met een correcte prijs tot bij u gebracht. Wenst u ook uw klanten te laten meegenieten van deze exclusieve Mi Gusto producten? Contacteer ons om meer Mi Gusto producten te ontdekken!

Het Mi Gusto gamma

 • Verse bereidingen

  Verse, ambachtelijke gerechten, dit kan u verwachten van onze Mi Gusto bereidingen. De bereidingen zijn volledig handgemaakt. Beschikbaar in consumentverpakking of bulk.

 • Charcuterie

  Onze charcuterie wordt vervaardigd door experts op basis van onze eigen authentieke recepten. Een uitgebreide selectie met hoogwaardige producten uit het binnen- en buitenland.

 • Brood

  Halve of volledige stokbroden in een extra belegvriendelijk formaat voor alle broodjeszaken, lunchrooms of slagers? Of toch liever een artisanaal pomdommeke? Één ding is zeker, u hebt knapperig brood in een handomdraai!

 • Salades

  Van vertrouwde klassiekers tot hippe themasalades. U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod van smaakvolle authentieke smeersalades.

Andere producten

Heb je een vraag?
Contacteer ons gerust!
Gebruik maken van onze webshop?
Vraag uw account aan