|  Contact
U bent hier: Over ons » Geschiedenis

Geschiedenis


In 1968 is Marc Dessomville -de grondlegger van de firma- opgestart met een kleine zaak die zich uitsluitend bezighield met de distributie van charcuterie. Doorheen de tijd heeft hij, samen met zijn echtgenote Monique, de zaak geleidelijk uitgebouwd tot wat ze nu is. Het steeds groter wordende klantenbestand bracht onder andere met zich mee dat de firma zich meer ging toeleggen op het distribueren van nevenproducten zoals zuivel en conserven.

In het jaar 2002 groeide het bedrijf uit zijn voegen en moest het uitbreiden. Het terrein werd qua oppervlakte volledig verdubbeld en zo werd er ook meer plaats voorzien voor diepvries. Ook werd het assortiment uitgebreid met bereide gerechten en belegde broodjes.

In 2004 beslisten Monique & Marc om een stap opzij te zetten en het iets rustigers aan te doen door het bedrijf in de handen van hun zonen Filip & Dirk achter te laten. Dit jong dynamisch duo slaagt er nog steeds tot op heden in om hun klanten van de laatste vernieuwingen op de markt te voorzien. Zo hebben ze niet alleen het assortiment uitgebreid, vooral naar bereide gerechten toe, maar hebben ze ook het bedrijf en hun productie volledig gemoderniseerd door de laatste nieuwe software en technologie toe te passen.