|  Contact
U bent hier: Over ons » Waarom Dessomville?

Een goede keuze.


NV Dessomville is een groothandel in vleeswaren, kaas, conserven & diepvries.

Reeds meer dan 45 jaar hebben wij ervaring in onze branche. Service en een goede prijs/kwaliteit-verhouding zijn onze sterke troeven. Innovatie en het opvolgen van vernieuwingen in de markt zijn onze belangrijkste streefdoelen.

Charcuterie blijft nog steeds het belangrijkste deel van ons totale gamma, maar sinds enkele jaren is het verdelen van diepgevroren producten ook een belangrijk onderdeel van onze activiteiten geworden, waarbij diepvriesbroodjes en het aanbieden van een totaalpakket voor belegde broodjes een belangrijke drijfveer zijn. Ook het zo optimaal mogelijk aanbieden van versproducten met een houdbaarheid van 5 à 10 dagen is één van onze sterke troeven.

Naast onze groothandel hebben wij ook een eigen productie van vleeswaren, waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in rook- en zoutwaren en kookwaren. Deze productie is reeds verscheidene generaties verfijnd en gespecialiseerd. De producten worden vervaardigd op een ambachtelijke wijze, waarbij ze voortdurend worden getest op de strengste kwaliteitsnormen. Klik HIER om een kort overzicht te vinden van onze eigen producten.

Wij trachten onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun verkoop door het regelmatig aanbieden van nieuwe en/of seizoensgebonden producten. Ook op het vlak van marketing voorzien wij de nodige mogelijkheden om de verkoop te stimuleren (gadgets, kortingen, winkelversiering, ...). Onze vertegenwoordigers staan bovendien steeds ter uwer beschikking om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op uw specifieke noden en vragen